Forfatter
Janne Rosenberg

Foto

Bli med på seminar!

Endring, overlevelse og utvikling blir sentrale stikkord når FFU inviterer til seminar den
2. februar 2017. Meld deg på i dag! 

Forfatter
Janne Rosenberg

Foto

Med tittelen «Subsea Evolution» tar årets seminar utgangspunkt i dagens markedssituasjon innen olje og gass.  

– Vi er i en tøff markedssituasjon der kanskje ikke alle klarer seg, og hvor selskaper må være tilpasningsdyktige og viljesterke for å overleve. Samtidig ligger det i bunn at vilje til endring og til å utvikle seg, også betyr at det bringes fram nye egenskaper som passer til den nye virkeligheten – for vår del tenker vi på ny teknologi, smarte løsninger og kanskje nye sammensetninger av selskaper og teknologi på tvers av eksisterende konstellasjoner. Evolusjon handler altså både om endring, overlevelse og utvikling – vi tror det passer veldig godt slik subsea-markedet ser ut akkurat nå, sier leder for FFU, Knut A. Nilsen.

Fokus på teknologi
FFU-seminaret, som i år arrangeres på Clarion Hotel Air på Sola, er det 22. i rekken, og har som vanlig en rekke spennende og interessante foredrag på programmet.

– Vi har blant annet med oss Bjørn Vidar Lerøen fra Norsk olje & gass som vil fortelle litt om markedet, og hvordan det vil påvirke oss framover. Vi har flere gode foredrag som omhandler ny teknologi, og ikke minst ny bruk av eksisterende teknologi, sier Nilsen, og legger til at det er også satt fokus på teknologi og markeder utover olje- og gass-sektoren med foredrag av Bernt Ege fra Global Maritime, som vil snakke om offshore fiskeoppdrett, og Olav Rune Godø fra Havforskningsinstituttet som vil fortelle om Lofoten Vesterålen undervanns observatorium.

Mulighet for å knytte verdifulle kontakter
I tillegg til en arena for faglig påfyll, er FFU-seminaret blitt en viktig møteplass for aktørene i undervannsbransjen. Her kan man få seg en oppdatering på hva som rører seg i bransjen, treffe samarbeidspartnere, kunder og leverandører. Som alltid er det muligheter for å treffe kjente og knytte nye kontakter i utstillingsområdet rett utenfor konferansesalen.

– I år har vi det flotteste utstillerområdet noen gang med 30 utstillerplasser fordelt på hele 850 kvadratmeter. FFU-seminaret er etter min oppfatning unikt i den forstand at det samler mennesker fra alle lag i bransjen – leverandører, oljeselskaper; folk som utvikler teknologi og folk som sitter som beslutningstakere – i en kompakt og intim setting, sier Nilsen.  

I fjor deltok litt over 200 deltakere, og det forventes like mange, om ikke flere deltakere i år. Meld deg på her.

Ønsker din bedrift å delta som utstiller? Ta kontakt med Marius Milch på e-post : marius.milch@subsea7.com

Nysgjerrig på resten av programmet? Se hele timeplanen her.

Vinn Lego Mindstorm!
Alle deltakere på seminaret er med i trekningen av et Lego Mindstorm robotkit. Utlodning vil skje etter siste foredrag. Husk å ta med visittkort!

Les også: C-Kore fikk sitt gjennombrudd på FFU-seminaret

 

TOPP